Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu a băut, gătit și s-a spălat cu apă de toaletă timp de șase luni. Cum și-au dat seama de încurcătură

Un cuplu a băut, a gătit și s-a spălat din greșeală cu apă de toaletă timp de șase luni, după o încurcătură a țevilor.  

Cei doi au fost nedumeriți când au început să dezvolte probleme de sănătate după ce s-au mutat într-o proprietate închiriată în Beijing, China, în luna mai a acestui an.

Bărbatul a început să-și piardă părul și să sufere de acnee, în timp ce prietena sa a început să tușească și să aibă disconfort în piept, scrie Mirror.

Apoi, la aproximativ o jumătate de an după ce s-au mutat, Tan și-a dat seama că încă nu plătise nici măcar o singură factură de apă, dar nu fusese tăiată. Au rămas și mai confuzi după ce au verificat contoarele de apă și au constatat că acestea nu au înregistrat nici un metru cub de apă, chiar și atunci când au deschis robinetele.

Cei doi au decis să cheme instalatorii, care au fost uimiți să găsească o țeavă suplimentară misterioasă care ar fi făcut legătura între conductele de apă de la toaletă și cele de la robinet.

Citește și
incendiu scoala
Incendiu la o școală generală din București. Mobilizare de forță impresionantă a pompierilor

Punând cap la cap lucrurile, și-au dat seama că în ultimele șase luni au băut, gătit și curățat cu apă de toaletă. Instalatorii au reparat țevile, iar Tan a cearut despăgubiri de la firma de închirieri pe care o plăteau în fiecare lună 10.000 CNY (1.100 de lire sterline).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult