Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un Boeing 737 Max, al Korean Air, a „căzut” timp de 15 minute de la 8.000 de metri altitudine. Mai multe persoane sunt rănite

Un avion Boeing 737 Max al companiei aeriene Korean Air, la bordul căruia se aflau 125 de persoane, a căzut timp de 15 minute în mod brutal de la 8.200 metri altitudine, provocând panică în rândul pasagerilor, din cauza unor perturbări.

Avionul asigura în weekend o legătură de la Incheon, în Coreea de Sud, la Taichung, în Taiwan.

Piloţii au fost obligaţi să efectueze această coborâre sâmbătă, în urma unei pene la sistemul de presurizare, semnalată la 50 de minute după decolare.

Acest sistem permite reglarea presiunii în cabină.

Avionul s-a întors din drum şi a aterizat fără pagube la Incheon.

”Şaptesprezece pasageri au fost preluaţi de către profesionişti în sănătate din Coreea şi au fost eliberaţi fără răni grave”, a anunţat Ministerul sud-coreean al Transporturilor.

Aceşti călători au suferit din cauza unor probleme de hiperventilare şi dureri în urechi din cauza schimbării presiunii în cabina avionului.

Citește și
aruncata etaj
Bărbatul din Târgu Mureș care și-a făcut iubita să sară de la geam, arestat pentru tentativă de omor

Potrivit unei publicaţii sud-cooreene, copii plângeau la bord atunci când masca de oxigen a căzut şi le era frică de faptul că avionul avea să atingă solul.

”O pasageră a declarat că avea impresia că ceva nu era în regulă, pentru că avionul părea să planeze în aer, iar agenţii de la bord au rămas aşezaţi pe locurile lor”, scrie The Straits Times.

Duminică, pasagerii au luat alt avion către Taiwan.

La sosirea la Taichung, unii călători au dat asigurări că nu vor mai zbura cu avionul o vreme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult