Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care urma să se căsătorească a murit într-un accident chiar cu o zi înainte de nuntă. Șoferul vinovat a fugit. FOTO

Tragedie pe o șosea din Manhattan, SUA. Un viitor mire și verișorul acestuia au murit într-un accident grav cu o zi înainte de nuntă, relatează Yahoo News.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care urma să se căsătorească weekendul trecut, a fost lovit mortal de șoferul unei camionete care scăpase de sub control.

Bărbatul și verișorul său în vârstă de 40 de ani, din Carolina de Nord, se îndreptau spre centrul orașului, pe autostradă, când un șofer de camionetă care mergea pe contrasens s-a izbit frontal de mașina lor.

Șoferul vinovat de producerea tragediei a fugit de la fața locului. În camionetă de afla și un pasager de 22 de ani când a avut loc accidentul. În urma impactului fatal, mașina mirelui a luat foc, iar alte două vehicule au fost avariate.

Pasagerul de 22 de ani a fost audiat de polițiști, însă nu au reușit încă să dea de urma șoferului vinovat.

Citește și
acc film
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul cu bolizi de lux la filmările pentru ”Cursa”, produs de Codin Maticiuc

Familia și apropiații celor doi bărbați morți în accident sunt șocați de cele întâmplate.

„Nu pot să înțeleg gândul că trebuie să merg singură acasă în ziua nunții mele, pentru că un șofer mi-a ucis soțul și pe vărul lui”, a spus pentru ABC7 NY logodnica bărbatului de 38 de ani.

În loc să sărbătorească cea mai frumoasă zi din viața ei, viitoarea mireasă și-a condus logodnicul pe ultimul drum.

„Trebuia să fiu la nunta mea chiar acum. Trebuia să fie o nuntă la Royal Manor, nu o sărbătoare a morții”, a mai mărturisit aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult