Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat atacat de un crocodil a scăpat după ce a mușcat din greșeală reptila. „Era destul de groasă, dar am tras de ea”

Un fermier australian spune că este norocos că este în viață după ce a respins atacul unui crocodil mușcând înapoi reptila.  

Colin Deveraux, un fermier din Australia, a petrecut o lună în spital după ce a fost mușcat de un crocodil de 3,2 metri. El a declarat pentru ABC News că a mușcat pleoapa crocodilului în lupta sa pentru a supraviețui, notează BBC.

Bărbatul a povestit că în luna octombrie a mers în apropierea râului Finniss pentru a construi garduri și atunci a început chinul

El s-a oprit lângă apă după ce a observat o mișcare neobișuită a peștilor care înotau. Când s-a îndepărtat, un crocodil s-a „agățat" de piciorul său drept și a început să-l tragă în apă.

Bărbatul a spus că a încercat mai întâi să lovească crocodilul în coaste cu celălalt picior, dar văzând că nu reușește să se elibereze, l-a mușcat.

Citește și
Un băiețel de 6 ani se zbate între viață și moarte după ce s-a luptat 10 minute cu un crocodil
Un tânăr de 23 de ani s-a luptat două ore cu un crocodil. Bărbatul a fost rănit grav

„Eram într-o poziție atât de incomodă... dar, din greșeală, dinții mei i-au prins pleoapa. Era destul de groasă, dar am tras de ea  și mi-a dat drumul. Am sărit și am plecat în grabă până la locul unde era mașina mea. M-a urmărit un pic, poate patru metri, dar apoi s-a oprit”, a spus fermierul.

Colin Deveraux a spus că a folosit un prosop și o frânghie pentru a opri sângerarea de la picior, înainte ca fratele său să-l ducă la spital.

„Dacă [crocodilul] m-ar fi mușcat în altă parte, ar fi fost altfel. Trebuie să schimb ceea ce fac. M-am plimbat prea mult timp prin acea țară mlăștinoasă reparând garduri și riscându-mi viața, dar mi s-au deschis ochii".

Crocodilii reprezintă baza unei industrii importante în Teritoriul de Nord și sunt protejați prin lege. Ei sunt considerați de interes în știință și sunt o atracție turistică valoroasă.

Ultimul atac mortal al crocodililor a avut loc în luna aprilie a acestui an pe râul Kennedy din Peninsula Cape York, Queensland.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult