Un tânăr de 23 de ani s-a luptat două ore cu un crocodil. Bărbatul a fost rănit grav

Dată publicare: 28-02-2021 12:13
Dată actualizare: 28-02-2021 12:39


Un băiețel de 6 ani se zbate între viață și moarte după ce s-a luptat 10 minute cu un crocodil

Un tânăr de 23 de ani a fost rănit grav de un crocodil, după o luptă de două ore în lacul Tanganyika, în districtul Nkasi din vestul Tanzanie, informează Agerpres.

Comisarul districtului Nkasi, Said Mtanda, a declarat că reptila l-a atacat pe bărbatul identificat drept Thomas Kasagama, un locuitor din satul Kabwe, în timp ce acesta se scălda în lacul infestat de crocodili.

"Bărbatul a fentat moartea, după ce s-a luptat timp de două ore cu crocodilul şi ulterior a fost salvat de trecători", a spus oficialul, adăugând că incidentul s-a produs vineri, în jurul orei locale 17:00.

Aflat pe patul de spital, Kasagama a declarat, pentru un ziar local, că reptila l-a atacat la scurt timp după ce a intrat în lac.

"Când mi-am dat seama că mă aflu în pericol am decis să înot în ape mai adânci unde crocodilul nu avea cum să reziste. Am început să lupt pentru a scăpa de crocodil", a povestit el.

Bărbatul a spus că a ţipat, alertând oamenii de pe uscat să intervină pentru a-l salva.

"Când am fost salvat, crocodilul mă rănise deja la piciorul stâng şi la coastele din partea stângă", a adăugat Kasagama.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO