Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a descoperit o metodă prin care poți primi mâncare gratuită la restaurantele McDonald's. ”Nu m-am gândit la asta”

Un britanic a devenit viral de TikTok după ce a împărtășit într-un videoclip metoda prin care poți beneficia de mai multă mâncare la McDonald's pentru un preț mai mic, scrie LadBible.

Într-un videoclip care a fost vizionat de cinci milioane de oameni, britanicul arată o modalitate de a obține gratuit McNuggets de pui. Urmărește-l mai jos:

În restaurantul de la care a comandat Ashley Osbourne, el a subliniat că o porție mare de McNuggets cu șase bucăți costă 6,09 lire sterline.

Aceasta include, evident, cele șase bucați de pui, cartofi prăjiți mari și o băutură mare.

Dar Osbourne spune că dacă ajungi să cumperi două McNuggets Happy Meal de pui care conțin patru bucăți fiecare, atunci vei primi mai multă mâncare pentru mai puțini bani.

Cu această ofertă primești două băuturi, două pungi de cartofi prăjiți și opt nuggets la 5,98 lire și, bineînțeles, nu uita de cele două jucării, scrie LadBible.

Mii de oamenia au reacționat la videoclip.

„Întotdeauna fac asta!”, a adăugat un bărbat. O altă persoană a spus: „Martin Lewis tremură în cizme, pun pariu”. Iar comentariile continuă cu: ”Absolut genial”, ”Nu m-am gândit la asta”.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult