Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a băut 10 litri de apă pe zi timp de doi ani și a mers la spital. Ce au descoperit medicii după un RMN

Un bărbat din Marea Britanie, care a băut 10 litri de apă pe zi timp de doi ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Inițial, medicii au crezut că are diabet, relatează Mirror.

Jonathan Plummer, în vârstă de 41 de ani, a descoperit că suferă de această formațiune după ce a mers la medicul său de familie și la un medic nefrolog. Bărbatul a făcut un test oftalmologic, iar în urma rezultatelor a fost trimis la spital pentru o scanare RMN și a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier.

Jonathan a fost supus la 30 de reprize de radioterapie intensă după ce tumora s-a dezvoltat în glanda hipofiză (care face parte din sistemul endocrin), ceea ce afectează retenția de apă.

„Am simțit o sete constantă pe care nu am putut să o potolesc. A fost o perioadă îngrozitoare care m-a făcut să pierd zile de lucru la un moment dat și am avut parte de o oboseală extremă. Am fost devastat. Tumoarea îmi creștea pe glanda hipofiză – ceea ce îmi provoca nevoia de a bea apă tot timpul”, a mărturisit pacientul.

Jonathan a învins boala, iar acum practică parașutism pentru a strânge bani pentru oameni care se află în situația sa.

Citește și
suc
Cât suc cu Aspartam poți să bei, fără să te îmbolnăvești. Ministrul Rafila, despre îndulcitorul care provoacă cancer

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult