Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent a împușcat de 15 ori un tânăr care a intrat peste el în casă și i-a ascuns cadavrul într-o saltea gonflabilă

Un adolescent în vârstă de 18 ani din SUA este acuzat că a împușcat un tânăr de 23 de ani și că i-a ascuns trupul neînsuflețit într-o saltea gonflabilă pentru a încerca să ascundă crima.

Jackson Pierce ar fi împușcat un bărbat care a intrat cu forța în dormitorul său, în St Peters, și a încercat să-l lovească, relatează Metro.

Ce a urmat pare desprins dintr-un film de groază. Adolescentul avea pe noptieră o armă, iar bărbatul care a intrat în casă a încercat să o ia, însă băiatul a apucat primul să pună mâna pe ea și l-a împușcat pe tânărul de 23 de ani în abdomen.

Adolescentul a continuat să tragă de alte 14 ori, până când arma a rămas fără muniție, iar bărbatul s-a prăbușit la pământ.

Tânărul de 18 ani a încercat să ascundă petele de sânge de pe covor folosind prosoape și detergent de vase. El și o persoană care a fost martoră la întreaga scenă au ascuns victima într-o saltea gonflabilă și au mutat-o într-un alt dormitor situat la etaj, în dulap.

O echipă de polițiști au găsit, cu ajutorul unei drone, o „saltea pneumatică ce a fost legată strâns și înfășurată cu o bucată de cablu electric în interiorul unui dulap, în dormitorul de la etaj”.

Adolescentul și martorul, care este minor, considerat complice, au fost arestați. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult