Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tucker Carlson: Moscova este un oraș "mult mai frumos decât oricare alt oraș din țara mea”

Fostul jurnalist de la Fox News Tucker Carlson a spus că Moscova este "mai frumoasă" decât orice alt oraș din Statele Unite. El a lăudat modul în care președintele rus Vladimir Putin conduce această țară.

"Și cel mai radicalizant lucru pentru mine în cele opt zile petrecute la Moscova nu a fost doar liderul țării", a declarat Carlson în timpul unui interviu recent la World Government Summit, potrivit The Hill.

"Ceea ce a fost foarte șocant, foarte deranjant a fost orașul Moscova, unde nu fusesem niciodată... A fost mult mai frumos decât orice oraș din țara mea", a spus el, numind capitala rusă "mult mai curată și mai frumoasă din punct de vedere estetic - arhitectura, mâncarea, serviciile - decât orice oraș din Statele Unite".

Carlson a avut un interviu exclusiv cu Putin în Rusia, pe care președintele rus l-a folosit pentru a răspândi propagandă cu privire la războiul pe care îl duce în prezent în Ucraina, dar și pentru a critica guvernul american.

Carlson, în timpul remarcilor sale de la summit, a criticat guvernul american pentru ceea ce a caracterizat drept criminalitate galopantă, inflație scăpată de sub control și eșecul general al guvernului, afirmând că un declin similar a avut loc în orașe europene precum Londra și Paris.

Citește și
Ambasada Rusiei în România: Zvonurile despre boala lui Putin, la fel de neadevărate ca falsurile despre masacrele de la Bucea
Vladimir Putin a vorbit și despre România în interviul dat lui Tucker Carlson: ”Așa a fost creată Ucraina Sovietică”

Când a fost întrebat dacă se consideră antiamerican, Carlson a răspuns: "Nu, sunt cel mai pro-american".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult