Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rusia ceartă SUA după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Sfatul Moscovei

După atacul asupra lui Donald Trump, Moscova a îndemnat SUA să facă "inventarul politicilor sale de incitare la ură împotriva oponenţilor politici, ţărilor şi popoarelor", folosind tentativa de asasinat pentru a denunţa sprijinul american pentru Kiev.

Adresându-se "celor care votează în Statele Unite pentru furnizarea de arme lui (Volodimir) Zelenski", purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a denunţat sprijinul american pentru Ucraina, pe care a acuzat-o că instigă la "atentate împotriva preşedintelui rus" Vladimir Putin.

"Nu cumva ar fi mai bine ca aceşti bani să fie folosiţi pentru a finanţa poliţia americană şi alte servicii care ar trebui să asigure legea şi ordinea în Statele Unite?", a întrebat ea, potrivit Agerpres.

Atacatorul lui Trump, identificat

FBI l-a identificat pe autorul tentativei de asasinat asupra fostului preşedinte american Donald Trump ca fiind Thomas Matthew Crooks, un bărbat de 20 de ani din Pennsylvania (nord-est), a informat duminică presa americană, preluată de AFP.

"FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind persoana implicată în tentativa de asasinare a fostului preşedinte Donald Trump pe 13 iulie în Butler, Pennsylvania", a transmis FBI într-un comunicat citat de posturile de televiziune NBC şi CBS.

Citește și
donald trump
Planul lui Donald Trump după ce a fost ținta unei tentative de asasinat. Primul loc în care va merge

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult