Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român condamnat în Italia după ce și-a infectat intenționat iubita cu Covid pentru a sta cu el în carantină

Un român a fost condamnat în Italia la 10 luni de închisoare după ce și-a infectat fosta iubită cu Covid-19 pentru a o determina astfel să stea cu el în carantină. Femeia care a ajuns apoi la ATI spune că românul era extrem de gelos și posesiv.  

Un român de 49 de ani din localitatea italiană Foligno a fost condamnat pe 8 martie la 10 luni de închisoare pentru hărțuire, după ce, în pandemie, și-a infectat intenționat iubita cu Covid-19 pentru a sta cu el în carantină, scrie Rotalianul.

Românul avea de trei ani o relație cu o pictoriță italiană de 53 de ani din Perugia, perioadă în care s-au despărțit și împăcat de mai multe ori.

În plângerea depusă la poliție, femeia a scris că românul s-a dovedit a fi ”cam gelos, foarte asupritor și dorea mereu să controleze tot ceea ce făceam și unde mergeam”.

După ultima despărțire, bărbatul a reușit s-o convingă să-i mai dea o șansă, moment în care românul a decis să facă un gest absurd, care aproape a dus la moartea femeii.

Citește și
Test Covid
Cazurile de Covid au crescut în țară. Medicii avertizează: Acest val cred că-l putem boteza 'valul bebelușilor'

”În 2021, la începutul lunii noiembrie, s-a prezentat la casa mea cu scuza că trebuia să-mi spună ceva urgent. După ce a intrat în casă, m-a sărutat și apoi mi-a spus: «Sunt pozitiv la COVID, te infectez ca să putem sta în carantină împreună». Din cauza inconștienței și nepăsării lui am fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Silvestrini”, a declarat femeia în tribunal.

Abia ieșită din spital, femeia l-a găsit pe român așteptând-o la ea acasă ”cu o atitudine agresivă”, motiv pentru care a fost nevoită să cheme poliția.

A amenințat-o că va trimite poze intime cu ea la toate numerele din agendă

Ulterior, ea a fost nevoită să apeleze de mai multe ori la forțele de ordine pentru a scăpa de bărbatul care o hărțuia încontinuu.

Într-unul dintre aceste episoade, românul a reușit să pătrundă în casa fostei sale iubite și să-i fure 2.500 de euro. Scopul furtului nu erau banii însă, ci acela de a șantaja-o pe pictoriță pentru a se vedea din nou cu el.

Când ea i-a spus că va depune altă plângere împotriva lui, bărbatul i-a răspuns că ”nu are sens să se ducă la poliție, deoarece nu poliția îi va da banii înapoi, ci doar el poate să-i returneze”.

Într-o altă scenă de gelozie, românul i-ar luat telefonul femeii chiar înainte ca aceasta să plece în Dubai și i-a spus că i-l va da înapoi doar dacă se va împăca cu el la întoarcere.

Un alt episod grav a fost când românul a amenințat-o că va trimite poze intime cu ea la toate cele 200 de contacte furate din telefonul femeii.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult