Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regele Charles al Marii Britanii a făcut o glumă după ce a primit un cadou coreean: ”Oare îmi va exploda capul?"

Regele Charles a fost introdus în cultura coreeană, inclusiv în ”K Pop”, după ce a ajuns, miercuri, la Biserica Metodistă New Malden din sud-vestul Londrei.

Regele, în vârstă de 74 de ani, a vorbit cu ambasadorul coreean în Marea Britanie, Yeocheol Yoon, și cu membrii grupurilor comunitare, care i-au povestit despre despre cultura și bucătăria coreeană.

Mai mult decât atât, potrivit Daily Mail, Regele Charles a primit un cadou de ziua sa de naștere - anticipat - constând într-o carte de rețete și niște ... kimchi.

În timp ce i se prezenta mâncarea tradițională de legume fermentate, care poate fi foarte picantă, în funcție de rețetă, monarhul a glumit: ”Oare îmi va exploda capul?".

Citește și
dineu versailles
Meniu de stele Michelin la Palatul Versailles. Ce mâncare au servit regele Charles și regina Camilla la dineul regal

Zona New Malden din Londra găzduiește una dintre cele mai mari comunități coreene din Europa și este supranumită ”Koreatown”, aproximativ 20.000 de sud-coreeni trăind acolo și în zonele din jur.

Charles a fost întâmpinat de ambasadorul Republicii Coreea în Marea Britanie, Yeocheol Yoon, și de primarul districtului regal Kingston, consilierul Diane White.

Regele s-a întâlnit cu reprezentanți ai Societății rezidenților coreeni, ai Asociației restaurantelor și supermarketurilor coreene și cu lideri locali din cadrul Bisericii Metodiste New Malden.

El a pus întrebări despre Coreea și a ascultat corul London Korean Hummingbirds Choir cu un cântec tradițional.

De asemenea, Charles s-a interesat de modul în care un bărbat a scăpat din Coreea de Nord și a început o nouă viață în Marea Britanie.

Timothy Cho, în vârstă de 35 de ani, care s-a mutat în Manchester în 2008, a declarat: "M-a întrebat dacă am trecut granița în China. I-am spus că am trecut granița de două ori și că am fost închis de patru ori în timpul acestei călătorii.

'Părea foarte serios. M-a întrebat: 'Cum ai reușit asta?' A vrut să audă mai multe. A stat destul de mult timp cu noi înainte de a merge mai departe'.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult