Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rapperul Snoop Dogg va purta torţa olimpică înaintea ceremoniei de deschidere de la Paris

Rapperul american Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis, vineri, marcând un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris.  

Alături de el se vor afla actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi fostul săritor cu prăjina ucrainean Serghei Bubka, anunţă AFP.

Rapperul american Snoop Dogg se va număra printre purtătorii flăcării olimpice, vineri, când aceasta va face ultimele sale ture înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris.

El va purta flacăra pe străzile din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului cu o mare diversitate etnică, unde se află stadionul olimpic şi centrul acvatic, a declarat, luni, pentru AFP primarul localităţii, Mathieu Hanotin.

Printre ceilalţi purtători care se vor afla vineri la Saint-Denis se numără actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi ucraineanul Serghei Bubka, săritor cu prăjina retras din activitate.

Citește și
snoop dogg
Snoop Dogg anunță că se lasă de fumat marijuana. „Vă rog să-mi respectați intimitatea”

Flacăra olimpică a străbătut Franţa timp de două luni, iar vineri dimineaţă va fi purtată prin satul sportivilor, care se află între Saint-Denis şi oraşul vecin Saint-Ouen, înainte de a ajunge la stadionul olimpic şi la centrul acvatic, la câţiva kilometri distanţă.

Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, s-a născut în Los Angeles, care va găzdui următoarele Jocuri în 2028.

Ştafeta torţei nu va fi singura apariţie a rapperului la Jocurile din 2024, întrucât acesta va fi şi comentator pentru postul de televiziune american NBC.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult