Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințul Harry spune că războiul cu presa tabloidă a fost principala cauză care a dus la înstrăinarea de familia regală

Prințul Harry crede că războiul cu presa tabloidă a fost principala cauză care a dus la înstrăinarea de familia regală.

Într-un interviu acordat unei televiziuni britanice, Harry a vorbit și despre suferința pe care „vânătorii de senzațional” i-au produs-o mamei lui, prințesa Diana. Grupul de presă care deține Daily Mirror a fost de acord, la începutul acestui an, să-i plătească lui Harry despăgubiri de 400 de mii de lire. Câțiva jurnaliști ai tabloidului au fost acuzați că au interceptat ilegal mai multe convorbiri telefonice ale acestuia vreme de 15 ani, până în 2011. Fiul regelui Charles susține că peste 140 de articole, apărute în ziarele companiei, au fost rezultatul unei colectări ilegale de informaţii. Când ți se face dreptate ai dovada clară că nu erai paranoic. La fel ca în cazul mamei mele.

Există dovezi care arată că a fost interceptată la mijlocul anilor 90. Cu toate astea, presa tabloidă se bucură să o descrie ca fiind paranoică.

În ce măsură crezi că hotărârea ta de a te lupta cu tabloidele ți-a distrus relația cu familia ta?

Harry: ”Cred că asta este cu siguranță o principală cauză. Am spus foarte clar că trebuie să fac asta. Ar fi fost mai bine dacă o făceam împreună, alături de familie. Cred că este o datorie și când ești într-un rol public acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le facem pentru un bine ce este mai presus de noi”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult