Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prințesa Leonor a Spaniei va împlini 18 ani. Cum arată fiica cea mare a familiei regale. GALERIE FOTO

Prințesa Leonor a Spaniei o să împlinească marți, 18 ani, ceea ce o aduce în lumina reflectoarelor ca viitoare moștenitoare a tronului și provoacă multe întrebări cu privire la rolul pe care îl va juca în calitate de membră regală adultă.

Ziua ei va fi marcată printr-o ceremonie oficială în Parlamentul spaniol, în cadrul căreia va jura credință Constituției înainte de a primi medaliile Congresului și Senatului, scrie BBC.

Anticipând evenimentul, familia regală spaniolă a publicat o serie de fotografii cu prințesa, multe dintre ele inedite.

Printre acestea se numără una care o înfățișează în prima ei zi de școală, alături de mama sa, regina Letizia, și de tatăl său, regele Felipe al VI-lea, care pe atunci era încă prinț la rândul său.

O alta o arată în 2010, strângând în brațe trofeul Cupei Mondiale pe care echipa masculină de fotbal a Spaniei tocmai îl câștigase. Altele o arată alături de sora ei mai mică, Sofía.

Citește și
Moştenitoarea tronului Spaniei, în carantină. A intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19
Moştenitoarea tronului Spaniei, în carantină. A intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19

Cu ocazia zilei sale de naștere, va avea loc și o recepție la Palatul Regal din Madrid, urmată de o reuniune de familie la palatul El Pardo, la periferia capitalei.

Publicarea fotografiilor și o serie de apariții recente ale prințesei înainte de ziua ei de naștere confirmă faptul că, după ani de zile în care imaginea ei a fost atent protejată, ea devine acum o figură publică.

„Leonor va avea nevoie de propria ei poveste", a remarcat biograful regal Carmen Remírez de Ganuza, adăugând că „va trebui să se conecteze cu propria generație digitală".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult