Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Obama, Pelosi și mai mulți democrați de la cel mai înalt nivel fac un nou apel pentru ca Biden să-și reconsidere candidatura

Barack Obama și-a exprimat în privat îngrijorarea cu privire la candidatura lui Joe Biden, iar Nancy Pelosi l-a avertizat în privat pe Biden că democrații ar putea pierde capacitatea de a prelua controlul în Parlament dacă nu renunță, scrie AP.

Pelosi i-a arătat, de asemenea, un sondaj lui Biden care arată că probabil nu-l poate învinge pe republicanul Donald Trump, potrivit unor persoane familiare cu chestiunea, care au insistat asupra anonimatului pentru a o discuta, mai informează AP.

În criză de timp, democrații de la cele mai înalte niveluri fac un apel pentru ca Biden să-și reconsidere oferta de realegere, pe măsură ce neliniștea crește la Casa Albă și în campanie într-un moment dificil pentru președinte și partidul său.

Biden a insistat că nu se dă înapoi, convins că el este candidatul care l-a învins pe republicanul Donald Trump înainte și o va face din nou în acest an.

Presat de rapoartele potrivit cărora Biden s-ar putea gândi să părăsească cursa, directorul său adjunct de campanie Quentin Fulks a declarat joi: „Este de neclintit”.

În ultimele zile, președintele s-a angajat mai mult să rămână în cursă, potrivit unei alte persoane familiarizate cu problema și care i-a acordat anonimatul pentru a discuta despre aceasta, scrie AP.

Dar democrații influenți de la cele mai înalte niveluri ale aparatului de partid, inclusiv conducerea Congresului condusă de liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, și liderul democrat de la Camera, Hakeem Jeffries , trimit semnale de îngrijorare.

Unii democrați speră că Biden va evalua traiectoria cursei și moștenirea sa în această pauză de câteva zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult