Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O rachetă rusească ar fi lovit Ciprul, provocând o explozie uriaşă. VIDEO

Explozie uriaşă în nordul insulei Cipru, după ce o rachetă rusească şi-ar fi ratat ţinta.

Un obiect care a lovit în cursul nopţii de duminică spre luni teritoriul din nordul insulei Cipru pare să fi fost o rachetă rusească, a declarat luni ministrul de externe al Republicii Turce a Ciprului de Nord (RTCN, recunoscută doar de Ankara), Kudret Ozersay, transmite Reuters.

'Prima evaluare arată că o rachetă de fabricaţie rusească, parte a sistemului de apărare antiaeriană, care a făcut parte din sistemul de apărare antiaeriană activat astă-noapte împotriva unei lovituri aeriene asupra Siriei, şi-a terminat deplasarea şi a căzut în ţara noastră după ce şi-a ratat ţinta', a scris Ozersay pe o reţea socială.

Potrivit un responsabili ciprioţi turci, obiectul a căzut într-o nouă muntoasă la nord de Nicosia, dar nu s-a înregistrat niciun rănit.

Citește și
Racheta rusească care poate învinge scutul de la Deveselu, testată sub ochii lui Putin
Racheta rusească care poate învinge scutul de la Deveselu, testată sub ochii lui Putin

Explozia a avut loc în jurul orei 01.00, în zona Tashkent, cunoscută şi ca Vouno, la circa 20 km nord-est de Nicosia. În urma impactului, care s-a auzit la kilometri depărtare, s-a declanşat un incendiu, iar autorităţile au evacuat mai multe locuinţe.

 

 

Avioane israeliene au vizat în cursul nopţii poziţii militare siriene în Homs şi la periferiile Damascului, într-un atac în care au fost ucişi cel puţin patru civili, iar 21 au fost răniţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult