Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noapte de coșmar în Solingen, după un măcel la festival. Atacatorul a ucis trei oameni și a tăiat cel puțin patru

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o noapte de coșmar în orașul Solingen, din vestul Germaniei. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane la un festival. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Atacatorul, care a folosit o armă albă, a omorât trei oameni și a rănit cel puțin alți patru, în timpul unui concert organizat cu ocazia zilelor orașului. Atacatorul și-ar fi ales victimele la întâmplare, scrie presa locală. Se pare că cei mai mulți dintre cei vizați aveau răni în zona gâtului.

După măcel, criminalul a reușit să fugă, iar autoritățile s-au mobilizat imediat și au împânzit orașul cu filtre de securitate, în căutarea acestuia. Zeci de medici au fost chemați pentru a le acorda primul ajutor victimelor. Festivalul a fost oprit, iar spectatorilor li s-a cerut să părăsească zona. Totodată, localnicii au fost avertizați să nu iasă pe străzi.

Festivalul - care marca 650 de ani de la atestarea orașului - trebuia să dureze tot weekendul. La eveniment erau așteptați să participe 80.000 de oameni. Până la această oră, asasinul nu a fost capturat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult