Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Navalnîi primește sprijin din Germania. Un avion medical se va deplasa către Rusia pentru a-l aduce la Berlin

Un avion medical se va deplasa din Germania spre Rusia, pentru a-l transporta la Berlin pe opozantul Aleksei Navalnîi, care în prezent este în comă, a anunţat joi seară ONG-ul german care a închiriat aparatul de zbor

"Vom trimite la miezul nopţii un avion-ambulanţă cu echipament medical şi specialişti cu care Navalnîi va putea fi adus în Germania", a declarat preşedintele ONG-ului Cinema for Peace, Jaka Bizilj.

El a precizat că speră să obţină acordul diferitelor autorităţi "în cursul serii" de joi pentru a putea încheia cu bine întreaga operaţiune.

Aleksei Navalnîi, internat la terapie intensivă, în stare gravă

 

Liderul opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi a fost internat joi într-un spital din Siberia, cu simptome a ceea ce purtătoarea sa de cuvânt califică drept "otrăvire", după ce avionul în care se afla acesta a aterizat de urgenţă, a informat Reuters.

Navalnîi, 44 de ani, este inconştient şi internat la terapie intensivă, după ce a început să se simtă rău în timpul zborului de întoarcere spre capitala rusă Moscova din oraşul siberian Tomsk, a precizat purtătoarea sa de cuvânt Kira Iarmuş.

Citește și
coronavirus, covid 19
Răsturnare de situație. Ce au descoperit oamenii de știință despre copii și coronavirus

După ce avionul a aterizat la Omsk, Navalnîi a fost dus la spital cu suspiciunea de otrăvire, a adăugat ea pe reţelele sociale Twitter şi Telegram.

"Presupunem că Aleksei (Navalnîi) a fost otrăvit cu ceva ce a fost pus în ceaiul său. Aceasta este singura băutură pe care el a consumat-o în această dimineaţă", a subliniat ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult