Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Dumnezeule. Nu alerga!” Un urs a urmărit o familie în timpul unei drumeții. VIDEO

O familie a înregistrat momentul înspăimântător în care s-a întâlnit cu un urs în timpul unei drumeții în Whistler, în provincia canadiană British Columbia.

Filmulețul, care a fost înregistrat de Brighton Peachey potrivit Yahoo News, arată un urs urmărindu-i soțul și cei doi băieți pe o potecă de munte.

Peachey poate fi auzită spunându-i fiului său mai mare: „Nu alerga”, în timp ce soțul ei îl cară în spate pe mezin.

Familia strigă și își mișcă brațele în încercarea de a-l speria pe urs, însă acesta continuă să meargă agale după cei patru.

În conversația surprinsă în video, Brighton poate fi auzită spunând: „Ok, te urmărește, iubitule. Hei, ursule! Hei, ursule! Hei, ursule! Hei! Hei, ursule! Nu alerga. Hei, ursule!”

„Doamne dumnezeule, ne urmărește. Hei, ursule! Pleacă acasă! [...] Nu alerga. Nu alerga,” a mai spus femeia.

Citește și
urs California
Locuitorii unui oraș din California, treziți de un urs. Motivul pentru care tot mai mulți urși vin în zone locuite

Băiatul se poate auzi pe fundal întrebând: „Putem să ne prefacem că suntem morți acum?”

„Griffin, mergi mai repede te rog,” răspunde mama, adăugând: „Nu vrea să ne deranjeze, dar nu vrem să ne apropiem prea mult”.

„Zona a trebuit să fie închisă de mai multe ori, din cauza comportamentului tot mai agresiv al acestui urs”

Într-o postare pe Instagram, Peachey a spus: „Am aflat mai târziu că zona a trebuit să fie închisă de mai multe ori, din cauza comportamentului tot mai agresiv al acestui urs. A fost mai înspăimântător decât atunci când am fost ridiculizată de un urs pentru că îi aveam pe copiii mei cu mine și m-am simțit neajutorată. Ursul nu a fost intimidat de noi deloc, continua să ne urmărească”.

Potrivit mai multor articole apărute în presă, ursul a plecat într-un final și nu a devenit agresiv deloc împotriva familiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult