Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lună de miere încheiată în arest. Doi suporteri ai echipei Valencia au protestat la adresa principalului acţionar al clubului

Doi suporteri ai echipei spaniole de fotbal Valencia au fost reţinuţi la Singapore în timp ce de aflau în luna de miere, în urma unor proteste la adresa principalului acţionar al clubului, Peter Lim, relatează marţi ziarele spaniole, citate de DPA.

Peter Lim este acţionarul majoritar al clubului din 2014, dar formaţia din La Liga s-a chinuit sub administrarea sa, iar noul stadion este pe jumătate construit şi dat uitării. Bărbatul arestat ţinea un poster pe care se putea citi ''Lim pleacă acasă'' în faţa casei proprietarului clubului spaniol din oraşul stat asiatic Singapore, potrivit cotidianului El Mundo, citat de DPA.

Cei doi fani au crezut că este un hotel care aparţine omului de afaceri din Singapore şi au lipit de asemenea un abţibild pe care era inscripţionat ''Lim afară'' pe uşa principală a proprietăţii. Cuplul a fost arestat vineri când încerca să părăsească Singapore, potrivit cotidianului Marca. Ziarul El Mundo a relatat că paşapoartele celor doi au fost confiscate.

Potrivit ziarelor spaniole, primarul din Valencia, Maria Jose Catala, a contactat ambasada Spaniei în Singapore în această speţă. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult