Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kamala Harris a băut o bere în direct, la TV. Ce a urmat | VIDEO

Dacă democrata Kamala Harris va câştiga alegerile prezidenţiale din Statele Unite, atunci este aproape sigur că berea va avea parte de o revenire la Casa Albă.  

Este ceea ce a dezvăluit candidata Partidului Democrat într-o emisiune TV umoristică difuzată marţi seară, în timp ce a împărţit o bere cu celebrul prezentator Stephen Colbert, informează AFP.

Kamala Harris a deschis o cutie Miller High Life, un renumit sortiment de bere americană, în platoul emisiunii "The Late Show with Stephen Colbert", deosebindu-se astfel de cei mai recenţi doi locatari de la Casa Albă, Donald Trump şi Joe Biden, care nu consumă alcool.

Stephen Colbert a dezvăluit publicului că scenariştii emisiunii au verificat în avans tipurile de băuturi pe care puteau să i le ofere Kamalei Harris, "pentru că nu poţi să îi oferi pur şi simplu un pahar cu bere vicepreşedintei Statelor Unite".

Acceptând cutia de bere, Kamala Harris a dezvăluit că a băut recent alcool cu soţul ei, Doug Emhoff.

Citește și
Harris îl devansează cu 49% la 46% pe Trump la nivel naţional, arată un sondaj NYT
Sondaj New York Times. Kamala Harris câștigă avans în fața lui Donald Trump. Câți republicani ar vota cu ea

"OK, ultima dată când am băut o bere, a fost în timpul unui meci de baseball pe care îl urmăream alături de Doug", a spus ea în timp ce a băut din berea oferită de prezentatorul TV.

Această apariţie publică a vicepreşedintei americane s-a înscris într-o campanie mediatică mai amplă, în cadrul căreia Kamala Harris a stat de vorbă cu prezentatoarele talk-show-ului TV "The View" şi i-a acordat un lung interviu lui Howard Stern la postul radiofonic SiriusXM.

”Asta se întâmplă când beau bere”

Ca şi în cazul acelor două emisiuni, "The Late Show with Stephen Colbert" s-a desfăşurat într-o atmosferă amicală, care nu a dat naştere unor întrebări cu răspunsuri aprofundate, în contextul în care acest show TV de umor şi satiră îl ironizează adeseori pe Donald Trump.

De altfel, atunci când numele adversarului ei republican a fost pronunţat în timpul emisiunii, Kamala Harris l-a criticat imediat: "Ştii, când ai pierdut milioane de locuri de muncă, când ai pierdut companii, când ai pierdut uzinele de automobile, când ai pierdut alegerile, ce fac toate aceste lucruri din tine? Un perdant!".

"Asta se întâmplă când beau bere", a adăugat ea, în glumă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult