Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Joe Biden, de Ziua Națională: „Noi trebuie doar să ne amintim cine naiba suntem! Suntem Statele Unite ale Americii!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Americanii au sărbătorit joi, cu mare fast, Ziua Independenței. Ca în fiecare an, președintele Joe Biden a primit la Casa Albă membri ai armatei, alături de familii. A fost un prilej bun să-și reconfirme prezența la alegerile din toamnă.

Pe acest ton jovial, Biden a răspuns strigătelor venite din mulțime, care-l încurajau să NU renunțe. Cel mai probabil, îndemnul a făcut referire la posibila retragere din cursă electorală, atât de dezbătută în ultima săptămână. Liderul Statelor Unite a participat la faimosul grătar de la Casa Albă însoţit de Prima Doamnă, Jill Biden, şi de ministrul apărării, Lloyd Austin. Evenimentul dă startul petrecerilor dedicate Zilei Naționale a Americii.

Joe Biden, președintele SUA: „Când am a fost în acel cimitir din Primul Război Mondial, în Franța, cel în care fostul președinte a refuzat să meargă. Probabil nici n-ar trebui menționez asta, oricum... Noi trebuie doar să ne amintim cine naiba suntem! Suntem Statele Unite ale Americii! Mulţumesc! Mulţumesc! Vă iubim și vă spun asta din adâncul sufletului! Continuați să luptați! Mulțumesc! M-ai înțeles, omule! Nu plec nicăieri! E în regulă!”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult