Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Își spune Diavolul, abuza minori și îi punea să mănânce carne de om. Detalii îngrozitoare

Un tânăr care s-a autoproclamat a fi Diavolul a abuzat sexual mai mulți minori, cărora le spunea că astfel vor căpăta puteri supranaturale. În cadrul unor ritualuri satanice, acesta îi oblige să mănânce și ceea ce părea a fi carne de om.

 

Matteo Valdambrini, un student la Universitatea din Florența care conducea un cult satanic și pretindea că este Diavolul, a fost arestat în provincial Prato, în regiunea Toscanei din nordul Italiei, scrie Daily Star.

Studentul, denumit Il Diavolo în italiană, este acuzat de 13 acuzații de violență sexuală, sclavie și abuzuri asupra minorilor, fapte comise în anii 2018 și 2019 în pădurile din Prato.

Citește și
Cum poate fi recunoscut un copil victimă a unui abuz sexual. Sfaturile specialiștilor
Cum poate fi recunoscut un copil victimă a unui abuz sexual. Sfaturile specialiștilor

Valdambrini conducea o sectă satanică și convingea membrii acesteia, pe care îi căuta online sau din auzite în rândul persoanelor vulnerabile, să întrețină relații sexuale cu el în schimbul promisiunii că vor căpăta puteri supranaturale.

Ritualurile sectei constau în violență fizică, iar victimelor cărora le mușca brațele le spunea că vor deveni vampiri sau vârcolaci, Valdambrini însuși susținând că se poate transforma în diferite creaturi.

”Diavolul” le spunea adepților săi că au fost aleși pentru a salva lumea și, făcând sex cu el, scăpau de demonii interiori.

 

A creat un ritual de înviere

 

Se presupune că Valdambrini a creat un ”ritual de înviere”, în cadrul căruia ar fi fost sugrumat de noi membri și se prefăcea apoi că este mort, înainte să se ridice ca și cum ar fi înviat.

Tânărul își amenința victimele să nu raporteze abuzurile și a spus unui fete că dacă nu va face sex cu el, sora în vârstă de 7 ani și părinții ei vor muri.

Un ziar local susține că în noaptea Revelionului din 2018 le-a cerut victimelor să mănânce o presupusă carne de om, pe care el spunea că a luat-o de la un bărbat din Florența care vindea cadavre.

Nu este însă sigur dacă era vorba, într-adevăr, despre carne de om.

Ancheta, care a pornit inițial de la plângerile a patru victime, se află în plină desfășurare.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult