Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie într-un resort de lux. Un băiețel de opt ani a murit în timp ce se afla în vacanță cu părinții

Un băiețel în vârstă de opt ani a murit în timp ce se afla cu părinții în vacanță, într-un resort din insula Fiji.  

Băiețelul australian a murit din cauza presupuse electrocutări. Trupul acestuia a fost găsit lângă o grădină din incinta hotelului. El a fost transportat la spitalul din orașul Nadi, aflat în apropiere, însă medicii nu au reușit să îl resusciteze.

Cairo Winitana era cazat împreună cu părinții săi la Club Wyndham Denarau Island Resort, pe coasta de vest a insulei Fiji.

„Informațiile inițiale arată că copilul ar fi fost electrocutat, însă autopsia va trebui să confirme acest lucru", a anunțat poliția din Fiji.

Băiatul era cetățean neozeelandez și locuia în Sydney, Australia. Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Noua Zeelandă oferă asistență familiei pentru ca trupul băiatului să fie transportat în Australia.

Citește și
Theo Rose
Cum îl va chema pe copilul lui Theo Rose. Artista va avea un băiețel

Un purtător de cuvânt al stațiunii a descris moartea băiețelului ca fiind un „accident tragic". Reprezentanții resortului au transmis „sincere condoleanțe" familiei, conform BBC.

„Stațiunea va demara o anchetă și va coopera cu poliția și autoritățile locale”, a precizat purtătorul de cuvânt al resortului

Cunoscută pentru stațiunile și hotelurile sale de lux, insula Denarau se află la aproximativ 5 km nord-vest de Nadi, al treilea oraș ca mărime din Fiji.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult