Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini dramatice din Turcia. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama | GALERIE FOTO

Minuni în Turcia. Salvatorii au reușit să scoată mai mulți copii de sub ruinele unor clădiri puse la pământ de cutremurele de luni. Printre aceștia se numără și un băiețel de nici 10 ani.

O serie de fotografii dramatice îl arată pe Yigit Cakmak, în vârstă de 8 ani, în timp ce este scos dintre dărâmăturile din Hatay, Turcia, la 52 de ore după ce regiunea a fost lovită de cutremure puternice, scrie CNN.

Fotograful Burak Kara, de la Getty Images, a surprins momentul în care Cakmak era scos dintre ruinele unei clădiri prăbușite.

Salvatorii l-au dat pe băiat din mână în mână până când acesta a ajuns în brațele mamei sale, care se afla la fața locului.

Cutremurele din Turcia au făcut peste 8.500 de victime

Cel puțin 8.574 de persoane au murit și alte 49.133 au fost rănite după două cutremure puternice care au zguduit luni sudul Turciei, a declarat, miercuri, președintele Recep Tayyip Erdogan.

Citește și
Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă: Două avioane ale MApN şi unul NATO transportă în Turcia a doua echipă de salvare şi echipamente - VIDEO

Mai multe țări din regiune, inclusiv Siria și Libanul, au resimțit cutremurele puternice care au lovit Turcia în mai puțin de 10 ore.

Peste 96.670 de persoane desfășoară în prezent operațiuni de salvare pe teritoriul Turciei, potrivit AFAD (Autoritatea pentru managementul dezastrelor și situațiilor de urgență).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult