Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Vestea a fost confirmată de familia artistei.

Cumnatul său și cântărețul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a anunțat tragica veste într-o postare pe Instagram.

Madonna nu a făcut nimic public, până la această oră, scrie Daily Star.

Anthony, care a fost unul dintre cei șapte frați ai cântăreței Vogue, ar fi murit în noaptea de vineri, 24 februarie.

Regalitatea pop Madonna a crescut alături de Anthony și de ceilalți șase frați ai lor: Martin, Paula, Melanie, Christopher, Jennifer și Mario.

El a fost cel mai mare copil al părinților cântăreței, Tony și Madonna Ciccone.

Citește și
Madonna
FOTO. Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023. Fanii, pe rețelele de socializare: ”Doamne, ce și-a făcut?”

Mama Madonnei a murit la vârsta de 33 de ani, în 1963, în urma unei lupte cu cancerul la sân.

Cei care l-au cunoscut pe Anthony de-a lungul anilor i-au adus un omagiu în secțiunea de comentarii a postării lui Joe pe rețelele de socializare.

„Am niște amintiri foarte frumoase cu el din copilărie. Ne-am legat prin dragostea noastră pentru Calvin și Hobbes. Mă voi gândi la el și la familia Ciccone în seara asta”, a scris un internaut.

„Îmi pare rău Joe - și lui Mel îi trimit cea mai caldă îmbrățișare. Îmi amintesc și de conversația noastră din acea mică tavernă din Patmos. Dragostea pentru familie este profundă și nu dispare niciodată”, a mai scris o altă persoană.

„Am amintiri atât de frumoase din timpul petrecut cu Anthony la sfârșitul anilor '80. Un adevărat om al Renașterii. Plin de proză, iubitor de literatură, de moștenirea sa italiană, de vinul bun și de gătit. Își conducea Cadillacul său din anii 1960 până la apartamentul meu din Brooklyn pe timp de furtună, de zăpadă, aducea o oală cu Ragu proaspăt preparat și toate garniturile, iar noi găteam, râdeam și vorbeam toată noaptea”, a scris actrița Goodfellas Debi Mazar, care era prietenă cu Anthony.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult