Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Donald Trump și-a lansat linia de ceasuri. "Tourbillon" e din aur de 18 carate și costă aproape 100.000 de dolari

Donald Trump a lansat o serie de ceasuri de lux care îi poartă numele. Cel mai scump dintre „ceasurile Trump” poate ajunge până la 100.000 de dolari și sunt din aur masiv de 18 de carate.

 Trump are numeroase produse care îi poartă imaginea, iar de acum și o linie de ceasuri de mână cu preţuri care încep de la 499 de dolari şi merg până la 100.000 de dolari, relatează vineri agenţia EFE, preluată de Agerpres.

"Ceasurile Trump" (Trump Watches) au apărut joi pe conturile lui Donald Trump de pe reţelele de socializare cu un mesaj prin care candidatul republican la preşedinţia SUA invită să îi fie cumpărate ceasurile, cu sugestia că pot fi o idee de cadou de Crăciun, şi indică un link către pagina web a companiei care a cumpărat licenţa de comercializare.

Modelul "Tourbillon", cel mai scump dintr-o serie limitată de 147 de ceasuri, este fabricat din aur de 18 carate, împodobit cu 122 de diamante şi este inscripţionat cu numele "Trump". Alte modele, tot din aur, au primit denumirea "Luptă, Luptă, Luptă" (Fight Fight Fight).

Citește și
Trump Zelenski
Trump anunță că se întâlnește cu Zelenski, la New York. Un gest al ucraineanului în SUA l-a scos din minți pe republican

O notificare legală menţionată pe reţeaua de socializare Truth precizează că nici Donald Trump şi nici compania sa nu sunt implicate în proiectarea, fabricarea, distribuţia sau vânzarea acestor produse, iar compania care le comercializează este TheBestWatchesOnEarth LLC (Cele mai bune ceasuri de pe planetă).

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, când Donald Trump se va confrunta cu vicepreşedinta democrată Kamala Harris, pare să fi exacerbat instinctul comercial al magnatului imobiliar. El a prezentat luna aceasta şi un proiect pentru lansarea împreună cu parteneri din familia sa a unei criptomonede denumite "World Liberty Finance" (WLFI).

Potrivit CNN, de când şi-a anunţat, în urmă cu doi ani, intenţia de candida încă o dată la preşedinţia SUA, Donald Trump a câştigat milioane de dolari vânzând produse care îi poartă numele şi imaginea, printre acestea numărându-se o linie de adidaşi aurii şi două cărţi. El a lansat săptămâna aceasta şi "Moneda Trump" (Trump Coins), un medalion de argint, care îi poartă efigia pe avers şi semnătura pe revers.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult