Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Disperarea a împins o româncă de 63 de ani să comită un gest extrem. A vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia

Disperarea a adus-o pe o româncă în pragul de a comite un jaf. Femeia s-a prezentat, luni dimineață, la oficiul poștal Caluso din via Guala, Italia, și a amenințat o angajată să-i dea toate încasările.  

Disperarea și fragilitatea se amestecă și întunecă mintea. Este ceea ce i s-a întâmplat unei femei de 63 de ani din Ivrea, care s-a prezentat, luni dimineață, la oficiul poștal Caluso din via Guala.

Femeia, de origine română, s-a prezentat în fața angajatei care se ocupa de biroul de consultanță cu fața acoperită de o mască FFP2 și fluturând un cuțit.

„Este un jaf, dă-mi banii sau dau foc biroului”. Așa a scris pe o foaie pe care i-a arătat-o funcționarului, sub amenințarea cuțitului și hotărâtă să obțină ceea ce dorea, scrie torinocronaca.it.

Angajata de la biroul de consultanță a reușit să încerce să aibă un dialog cu femeia și să o convingă să se prezinte la ghișeu, explicându-i că banii se aflau acolo. O mișcare inteligentă, care i-a permis directorului să iasă din spate și să ceară ajutorul secției de poliție din apropiere.

Citește și
andreea rabciuc
Un schelet a fost descoperit în Roma și se crede că este al Andreei Rabciuc, românca dată dispărută în 2022, în Italia

Carabinierii au intervenit imediat la fața locului. Au reușit să o imobilizeze pe femeie și să o dezarmeze. În geanta pe care o avea asupra sa se aflau două recipiente care conțineau benzină, pe care femeia urma să o folosească pentru a da foc oficiului poștal în cazul în care nu ar fi reușit să obțină ceea ce dorea.

O poveste de disperare, care s-ar fi putut transforma într-o tragedie și care, în schimb, datorită promptitudinii angajaților și a carabinierilor, nu a provocat răniți sau victime.

Femeia a declarat că avea mari probleme financiare și nu mai putea plăti chiria. Un gest extrem, care a dus la arestarea româncei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult