Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Delir la Moscova. Medvedev cere ”efectuarea de acte de răzbunare împotriva regimului de la Kiev"

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a anunțat necesitatea înfrângerii complete a regimului de la Kiev și a unor acte de răzbunare împotriva figurilor sale cheie, scrie TASS.

Medvedev, în special, a comentat declarațiile venite de la Kiev cu privire la necesitatea unor noi livrări de arme, intenția de recuceri Crimeea și că „războiul ar putea dura decenii”.

"Câinele de la Kiev continuă să latre. Saliva îi curge pe botul păros, astfel încât proprietarii să-i vadă calitățile de luptă", spune Medvedev, conform presei de propagandă.

Acesta continuă: ”Nici discursurile delirante nu trebuie subestimate. Este și un manifest isteric al regimului de la Kiev pentru a consolida elita nazistă, a menține moralul trupelor și a obține un nou sprijin de la sponsorii acestora”.

În opinia sa, răspunsul „nu poate fi decât acesta”: „Distrugerea în masă a personalului și a echipamentelor militare folosite de regimul nazist în timpul contraofensivei, cu impunerea înfrângerii militare maxime asupra Forțelor Armate ale Ucrainei. Înfrângerea completă a inamicul și răsturnarea definitivă a regimului nazist de la Kiev cu demilitarizarea sa completă pe întreg teritoriul Fostei Ucraine. Efectuarea de acte de răzbunare împotriva unor figuri cheie ale regimului nazist, indiferent de locația lor și fără prescripție."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult