Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată în prezent cea mai grasă femeie din lume. Ajunsese să căntărească peste 400 de kilograme | GALERIE FOTO

Catrina Raiford a fost țintuită la pat timp de cinci ani, ajungând să cântărească aproximativ 450 de kilograme.  

Însă asta nu a împiedicat-o să se angajeze în relații false folosind fotografii cu femei mai slabe pentru a atrage bărbați pe Internet, scrie Mirror.

O femeie super slabă, care a fost cândva cea mai grasă femeie din lume cântărind aproximativ 450 de kilograme, a împărtășit pe Internet fotografii ale transformării sale uimitoare, după ce a pierdut mai mult de jumătate din greutate.

Catrina Raiford, în vârstă de 47 de ani, s-a angajat în relații false, folosind fotografii cu femei mai slabe pentru a atrage bărbați pe Internet, în perioada în care cântărea cele mai multe kilograme, când a fost țintuită la pat ani de zile.

De atunci, ea a înfruntat greutatea și a slăbit uimitor aproximativ 300 de kilograme - echivalentul a trei pui de elefant - și a ajuns să poarte mărimea 10/12. Catrina, care măsoară 1,65 m, arată de nerecunoscut în ultimele sale fotografii postate pe paginile de socializare.

Citește și
Madalina Manole
13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani | GALERIE FOTO

A slăbit atât de mult încât creatoarea de conținut este hotărâtă să își îndepărteze pielea lăsată și intenționează să o doneze victimelor care suferă de arsuri. Ea spune că are în jur de 60 kilograme - aproape jumătate din greutatea sa corporală - pe care vrea să le taie în cadrul unei intervenții chirurgicale.

„Încerc să strâng bani pentru partea finală a transformării mele. Vorbesc cu unitățile de arși care se gândesc să mă ajute să plătesc o parte din operația de îndepărtare a pielii, în schimbul donării de către mine a porțiunilor de piele care vor fi îndepărtate. Dacă recunoașterea mea de a fi fost cea mai grasă femeie din lume nu șochează oamenii, planul de a-mi dona pielea lăsată pentru a ajuta victimele arsurilor și cercetarea în domeniul arsurilor cu siguranță o face”, a declarat Catrina.

Catrina continuă să folosească site-urile de întâlniri, dar de data aceasta este fericită că își folosește propria fotografie pe profilul ei. Anterior, ea folosea fotografii ale unor femei mai slabe pentru a păcăli bărbații și, chiar și atunci când a început transformarea, în jurul anului 2017, ea spune că tot ce voiau să vorbească bărbații era despre cum a reușit să scape de greutatea ei.

Ea a început să se ducă la sala de sport în aceeași perioadă și s-a apucat de aerobic în apă.

Catrina a luat decizia de a scăpa de greutate după ce partea laterală a casei sale a trebuit să fie dărâmată cu buldozerul pentru a o scoate afară, atunci când a avut dificultăți de respirație. Ea a fost dusă la spital pe bancheta din spate a unui camion cu platformă. Catrina a suferit apoi o operație de bypass gastric în 2005.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult