Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată femeia care bate bărbații la concursurile de bărbi. FOTO

O femeie care s-a bărbierit mai bine de 20 de ani a decis că ar fi cazul să se placă așa cum e, ba chiar să se distreze înfruntând bărbații la concursurile de bărbi.

Rose Geil, o femeie de 42 de ani din Oregon, Statele Unite, a început să se bărbierească de la vârsta de 13 ani. A fost o perioadă în care o făcea chiar de două ori pe zi. Când a ajuns la vârsta de 38 de ani, însă, a decis că ar fi mai bine să se accepte așa cum e și să lase natura să-și urmeze cursul.

Patru ani mai târziu, Rose călătorește în toată lumea pentru a participa la competițiile de bărbi. Și le dă serioase bătăi de cap adversarilor bărbați, notează The Sun.

Ea și-a amintit cum a ajuns să concureze: „Am văzut o reclamă pe Facebook cu o competiție în Portland. Prietenii m-au încurajat să merg și m-am gândit că ar fi haios să particip și să-i bat pe toți bărbații de acolo”.

La o competiție recentă a bărbilor, ea s-a clasat pe locul 6 din 107.

Citește și
Spital SUA
Îngrijiri și afecțiune pentru nou-născuții bolnavi. Proiectul unui spital din SUA

Femeia se laudă cu barba pe care o are, dar se plânge că, la capitolul mustață încă nu reușește să fie un adversar pe măsură în fața bărbaților.

„Fac parte dintr-o comunitate chiar de ajutor. Dacă e ceva, chiar sunt susținută. Unii bărbați mă întreabă în față de ce port rochie. Am probleme în parcare sau în toaletele femeilor. Uneori îmi vine să stau acasă, pentru că n-am chef să gestionez problema asta. Nu sunt niciodată o simplă persoană care merge într-un magazin. Constant oamenii nu-și dau seama dacă sunt bărbat sau femeie. Le trebuie ceva vreme să accepte că sunt femeie. Ei caută să vadă în pantaloni ceva ce nu e. E rușinos”, a afirmat Rose.

Femeia a mai povestit că a avut o adolescență dificilă, a trebuit să se ascundă mereu și puțini oameni au știut de situația prin care trece. Acum, însă, e mai sigură pe ea: „Acum nu mai fac duș în 20 de minute, ci în șapte și nici nu-mi pot imagina viața fără barba mea. Nici nu-mi pot închipui câți bani am cheltuit pe lame de ras”.

Rămâne un mister motivul pentru care lui Rose îi crește părul în exces.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult