Artistul american care îl pictează doar pe Donald Trump. Cu cât se vând tablourile lui


Ultimul update: Sambata 24 August 2019 08:34
Data publicarii: Sambata 24 August 2019 08:30
Categorie: Stiri externe

De bună voie şi nesiliţi de nimeni, unii americani nu doar că-l admiră pe Donald Trump care ocupă în prezent Casa Albă, dar îi şi dedică ode în toate formele de exprimare posibile. De pildă, prin picturi...

Un tablou cu titlu sugestiv este pe atât de adorat de simpatizanţii preşedintelui, pe cât de ridiculizat este de adversarii lui Donald Trump.

Înainte să ajungă preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a semnat câteva schiţe în creion cu panorama New York-ului, vândute ulterior în scopuri caritabile. Dar nici el nu merge până-ntr-acolo încât să se considere artist plastic.

O face în schimb un admirator al său care are ca hobby pictura. Jon McNaughton s-a făcut cunoscut cu tablourile închinate lui Donald Trump, iar acum se lauda cu o nouă... izbânda artistică, intitulată „Capodopera”.

Multe dintre lucrările lui, postate pe Instagram, au porţiuni "animate". Ceea ce detractorii săi au interpretat drept o invitaţie la mici..retuşuri. "Capodopera” poate fi achiziţionată cu 399 de dolari de pe site-ul artistului.

Mai în glumă, mai în serios, criticii au încropit un bilanţ provizoriu al adminstratiei Trump. Cei care îi detesta - deopotrivă pe preşedinte şi pe cel care îl omagiază - cred că manualele de istorie îl vor reţine pe preşedintele Trump pentru copii migranţilor puşi în cuşti, relaţiile cu Vladimir Puţin şi Kim Jong Un, scandalul Stormy Daniels ori marşul cu torţe al adepţilor supremaţiei albe.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO