Cum arată femeia care bate bărbații la concursurile de bărbi. FOTO

Dată publicare: 26-08-2019 23:14
Dată actualizare: 26-08-2019 23:19


Cum arată femeia care bate bărbații la concursurile de bărbi - 3

O femeie care s-a bărbierit mai bine de 20 de ani a decis că ar fi cazul să se placă așa cum e, ba chiar să se distreze înfruntând bărbații la concursurile de bărbi.

Rose Geil, o femeie de 42 de ani din Oregon, Statele Unite, a început să se bărbierească de la vârsta de 13 ani. A fost o perioadă în care o făcea chiar de două ori pe zi. Când a ajuns la vârsta de 38 de ani, însă, a decis că ar fi mai bine să se accepte așa cum e și să lase natura să-și urmeze cursul.

Patru ani mai târziu, Rose călătorește în toată lumea pentru a participa la competițiile de bărbi. Și le dă serioase bătăi de cap adversarilor bărbați, notează The Sun.

Ea și-a amintit cum a ajuns să concureze: „Am văzut o reclamă pe Facebook cu o competiție în Portland. Prietenii m-au încurajat să merg și m-am gândit că ar fi haios să particip și să-i bat pe toți bărbații de acolo”.

La o competiție recentă a bărbilor, ea s-a clasat pe locul 6 din 107.

Femeia se laudă cu barba pe care o are, dar se plânge că, la capitolul mustață încă nu reușește să fie un adversar pe măsură în fața bărbaților.

„Fac parte dintr-o comunitate chiar de ajutor. Dacă e ceva, chiar sunt susținută. Unii bărbați mă întreabă în față de ce port rochie. Am probleme în parcare sau în toaletele femeilor. Uneori îmi vine să stau acasă, pentru că n-am chef să gestionez problema asta. Nu sunt niciodată o simplă persoană care merge într-un magazin. Constant oamenii nu-și dau seama dacă sunt bărbat sau femeie. Le trebuie ceva vreme să accepte că sunt femeie. Ei caută să vadă în pantaloni ceva ce nu e. E rușinos”, a afirmat Rose.

Femeia a mai povestit că a avut o adolescență dificilă, a trebuit să se ascundă mereu și puțini oameni au știut de situația prin care trece. Acum, însă, e mai sigură pe ea: „Acum nu mai fac duș în 20 de minute, ci în șapte și nici nu-mi pot imagina viața fără barba mea. Nici nu-mi pot închipui câți bani am cheltuit pe lame de ras”.

Rămâne un mister motivul pentru care lui Rose îi crește părul în exces.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO