Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a primit un cartier din Londra reputația de „cel mai periculos loc” din Marea Britanie: Copiii umblă cu cuțite pe stradă

Un cartier din Londra a fost catalogat drept „cel mai periculos loc” din Regatul Unit al Marii Britanii.  

Este vorba despre Willow Tree Lane, din zona Yeading, cartierul Hillingdon din vestul Londrei. Aici copiii umblă cu cuțite pe stradă, iar traficanții de droguri sunt la toate colțurile, conform Mirror și My London.

Șoferii și curierii sunt precauți atunci când traversează anumite părți ale cartierului și adesea fug, la propriu, de bețivi și oameni drogați.

Mărturiile oamenilor care trăiesc în cel mai periculos loc din Marea Britanie

Comerciant: „Este foarte dificil. Există și consum de droguri și infracțiuni. De două sau trei ori am avut o experiență foarte proastă".

El a povestit că s-a mutat în zonă în urmă cu trei ani și că a trecut prin mai multe experiențe neplăcute.

Citește și
caine lup ciobanesc german
Copil de 9 ani atacat de un câine lup, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Băiețelul a fost dus de urgență la spital

„De la magazinul de pariuri vin toți drogații, iar unii au venit și au vrut să ia lucruri din magazin. O dată, unul m-a apucat de guler. A trebuit să fug", a povestit bărbatul.

Un alt bărbat a încercat să explice amploarea reputației periculoase a zonei.

Localnic: „Este o zonă dură, omule. Sunt o mulțime de dependenți de droguri. Îi vezi peste tot. Vecinii mei au fost jefuiți acum câteva luni și le-au luat toate lucrurile. Sunt și copii cu cuțite".

O femeie în vârstă de 67 de ani, care încă lucrează la un magazin cu jumătate de normă, a declarat, de asemenea, pentru My London: „Nu prea ies din casă. Știu că infracționalitatea este mare”.

Femeie: „Avem poliție pe stradă poate o dată sau de două ori pe săptămână. Locuiesc lângă un parc și mereu sunt biciclete lăsate abandonate. Oamenii fură bicicletele, scot totul și lasă cadrul".

Ea spune că în cei 20 de ani de când locuiește în zonă lucrurile s-au înrăutățit.

„Vecinilor li s-au spart mașinile de multe ori", a povestit femeia.

Întrebată dacă este precaută când iese din casă, ea a spus: „Da. Nu ies niciodată pe întuneric. Mașina fiicei mele a fost spartă acum câteva luni. Sunt oameni care umblă pe lângă mașini și ridică mânere”.

Un șofer de taxi în vârstă de 51 de ani locuiește în Yeading de peste 15 ani.

Șofer de taxi: „O dată mă duceam la magazin și cineva a spart geamul unei mașini în fața spălătoriei. Era în lumina zilei. Asta a fost acum două săptămâni".

Proprietarul spălătoriei: „Sunt prea mulți oameni care beau, iar la școală vin copii care traversează strada și sunt beți. Sunt câțiva băieți care fac probleme pentru toată lumea".

Nu toată lumea împărtășește aceeași părere.

Studentă: „Aș spune că este mai sigur decât în alte locuri”.

Bărbat în vârstă de 60 de ani: „Am locuit aici toată viața mea și lucrurile s-au deteriorat, dar există încă o mulțime de oameni buni care recomandă (zona). O mulțime de locuri au probleme, nu cred că este vorba doar de Yeading. Există încă o mulțime de oameni foarte decenți aici”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult