Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul trăit de o româncă dusă forțat într-un bordel din Germania. Suma uriașă câștigată de traficant

Un român de 31 de ani a fost condamnat, pe 4 decembrie, de o instanță din Augsburg, Germania, la 3 ani și jumătate pentru trafic de persoane și obligat să plătească peste 43.000 de euro despăgubiri.

Bărbatul a fost judecat pentru trafic de persoane, privare de libertate, loviri și exploatare sexuală. Potrivit anchetatorilor, timp de patru ani, a forțat o femeie - tot româncă - să se prostitueze în folosul său, încasând peste 200.000 de euro, relatează augsburger-allgemeine.de.

Românul a adus-o pe femeie în 2010 în Germania, sub falsul pretext că o va angaja într-un club de nudiști.

Cei doi s-au întâlnit într-un bar din România în care tânăra de 22 de ani lucra la acea vreme. Având acasă o fetiță bolnavă de doar de 3 ani, tânăra a fost cucerită de ideea de a face aceeași meserie în Germania, dar pe mult mai mulți bani.

”O să lucrezi într-un bar. Doar vorbești cu bărbații și le oferi băutură”, a fost promisiunea bărbatului. Astfel, tânăra a ajuns în Oberhausen, însă ”binefăcătorul” ei a obligat-o să facă sex pentru bani. Din 2015, a lucrat într-un bordel mare și aproape tot ce câștiga trebuia să îi dea traficantului. În anii în care a fost obligată să se prostitueze, tânăra i-a dat exploatatorului ei 80% din câștiguri, adică peste 200.000 de euro.

În 2013, după ce a rămas gravidă, tânăra s-a întors în România, dar bărbatul a obligat-o să se întoarcă în Germania, în 2015, după ce a amenințat-o că va trimite părinților ei poze cu ea făcând sex cu diverși bărbați.

În octombrie 2016, când ea nu a mai vrut să se prostitueze, românul a sechestrat-o într-o cameră. Colegele femeii au sunat la poliție, care a eliberat-o. Femeia a depus plângere câteva luni mai târziu, când și-a dat seama că va fi exploatată în continuare dacă nu are curajul să ia măsuri.

”Am fost tânără și proastă. Dar am făcut-o pentru copilul meu”, a spus femeia la proces. Credea că bărbatul strânge bani pentru ca amândoi să aibă o familie normală. În bordelul în care lucra făcea chiar și 3.000 de euro pe săptămână vânzându-și trupul. 

La proceces, bărbatul a spus că nu a lovit-o pe femeie și că ea s-a prostituat din proprie inițiativă și că demersul ei legal este al unei femei dezamăgită din dragoste.

Anchetatorii însă au descoperit probe care îl incriminează și astfel, la finalul procesului, a fost condamnat și obigat la plata unor despăgubiri materiale față de femeie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult