Coșmarul trăit de o româncă dusă forțat într-un bordel din Germania. Suma uriașă câștigată de traficant

bordel Germania
iStock

Un român de 31 de ani a fost condamnat, pe 4 decembrie, de o instanță din Augsburg, Germania, la 3 ani și jumătate pentru trafic de persoane și obligat să plătească peste 43.000 de euro despăgubiri.

Bărbatul a fost judecat pentru trafic de persoane, privare de libertate, loviri și exploatare sexuală. Potrivit anchetatorilor, timp de patru ani, a forțat o femeie - tot româncă - să se prostitueze în folosul său, încasând peste 200.000 de euro, relatează augsburger-allgemeine.de.

Românul a adus-o pe femeie în 2010 în Germania, sub falsul pretext că o va angaja într-un club de nudiști.

Cei doi s-au întâlnit într-un bar din România în care tânăra de 22 de ani lucra la acea vreme. Având acasă o fetiță bolnavă de doar de 3 ani, tânăra a fost cucerită de ideea de a face aceeași meserie în Germania, dar pe mult mai mulți bani.

”O să lucrezi într-un bar. Doar vorbești cu bărbații și le oferi băutură”, a fost promisiunea bărbatului. Astfel, tânăra a ajuns în Oberhausen, însă ”binefăcătorul” ei a obligat-o să facă sex pentru bani. Din 2015, a lucrat într-un bordel mare și aproape tot ce câștiga trebuia să îi dea traficantului. În anii în care a fost obligată să se prostitueze, tânăra i-a dat exploatatorului ei 80% din câștiguri, adică peste 200.000 de euro.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

În 2013, după ce a rămas gravidă, tânăra s-a întors în România, dar bărbatul a obligat-o să se întoarcă în Germania, în 2015, după ce a amenințat-o că va trimite părinților ei poze cu ea făcând sex cu diverși bărbați.

În octombrie 2016, când ea nu a mai vrut să se prostitueze, românul a sechestrat-o într-o cameră. Colegele femeii au sunat la poliție, care a eliberat-o. Femeia a depus plângere câteva luni mai târziu, când și-a dat seama că va fi exploatată în continuare dacă nu are curajul să ia măsuri.

”Am fost tânără și proastă. Dar am făcut-o pentru copilul meu”, a spus femeia la proces. Credea că bărbatul strânge bani pentru ca amândoi să aibă o familie normală. În bordelul în care lucra făcea chiar și 3.000 de euro pe săptămână vânzându-și trupul. 

La proceces, bărbatul a spus că nu a lovit-o pe femeie și că ea s-a prostituat din proprie inițiativă și că demersul ei legal este al unei femei dezamăgită din dragoste.

Anchetatorii însă au descoperit probe care îl incriminează și astfel, la finalul procesului, a fost condamnat și obigat la plata unor despăgubiri materiale față de femeie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Român condamnat, după ce a încercat să introducă în M. Britanie 5 vietnamezi ascunși între saci cu haine
Român condamnat, după ce a încercat să introducă în M. Britanie 5 vietnamezi ascunși între saci cu haine

Un român, care a încercat să introducă în Marea Britanie cinci adolescenți vietnamezi ascunși în mașina sa, printre haine, a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.