Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CNN: Biden se confruntă cu ceea ce ar putea fi cele mai critice 48 de ore din cariera sa

Niciun președinte nu a avut vreodată nevoie de o sărbătoare publică așa cum are nevoie Joe Biden de 4 iulie.

Biden se luptă frenetic pentru a-și salva cariera politică prin escaladarea sfidării, scrie CNN.

Dar riscă să fie cuprins de un val de critici în creștere împotriva lui, deoarece mai mulți democrați își exprimă îndoielile că îl poate învinge pe Donald Trump după o dezbatere dezastruoasă.

Președintele va aduna membri ai familiei care vor fi esențiali pentru viitoarele sale deliberări cu privire la campania sa de realegere la Casa Albă pentru Ziua Independenței.

În timp ce speculațiile au explodat miercuri că ar putea lua în considerare retragerea din cursă, Biden a declarat fără echivoc că este implicat pentru a câștiga.

Apoi s-a întâlnit cu 20 de guvernatori democrați la Casa Albă pentru a încerca să demonstreze că are energia și acuitatea pentru a câștiga și a conduce încă patru ani.

Vineri, Biden va participa la un interviu cu ABC News, care se conturează acum ca o provocare și mai mare decât dezbaterea CNN, având în vedere nevoia lui de a realiza o performanță corectivă agilă și puternică.

Opririle campaniei lui Biden vor fi analizate, la fel ca fiecare apariție publică acum, pentru orice derapaj sau semn de vulnerabilitate care susține impresia pe care Biden și-a creat-o după dezbaterea cu Trump.

"Alerg. Sunt candidatul Partidului Democrat. Nimeni nu mă împinge afară. Nu plec”, a declarat Biden personalului de campanie speriat la un apel telefonic miercuri, în timp ce căuta o revenire evazivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult