Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotbalistul Christian Atsu a fost găsit mort, sub dărâmături, la aproape două săptămâni după cutremurele din Turcia

Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii în care locuia, în Hatay, la aproape două săptămâni după cutremurele care au devastat Turcia și Siria. 

Decesul a fost confirmat de agentul său, potrivit BBC.

"Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet.

Apropiații fotbalistului de 31 de ani s-au adunat în apropierea clădirii dărâmate în care se afla Christian Atsu și au așteptat ca acesta să fie scos de sub muntele de moloz.

Bilanţul, încă provizoriu - de peste 45 de mii de morți - face ca seismul din 6 februarie să fie cel mai grav dezastru natural din istoria modernă a Turciei.

Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat la un post de radio turc că fotbalistul avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Citește și
salvatori
A doua echipă de salvatori români din Turcia s-a întors acasă. „Am avut în față o imagine apocaliptică”

"Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie", a povestit Ilek.

Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7.

Christian Atsu a evoluat de 65 de ori pentru echipa națională a Ghanei, pentru care a înscris de 9 ori. De-alungul carierei a jucat la formații importante din Europa, precum FC Porto, Chelsea sau Newcastle United.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult