Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Biden, despre Putin: ”Cine se crede, pentru numele lui Dumnezeu?”

”Cine se crede, pentru numele lui Dumnezeu?”- a spus marți seara președintele american Joe Biden despre Vladimir Putin.  

Liderul de la Casa Albă a declarat că va aplica sancțiuni ”elitelor Rusiei şi membrilor familiei acestora”, care să împărtășească astfel ”și durerea”, nu doar ”câștigurile corupte ale politicilor Kremlinului”, potrivit News.

„Implementăm sancţiuni cuprinzătoare asupra datoriilor suverane ale Rusiei. Asta înseamnă că am oprit accesul guvernului Rusiei la finanţarea occidentală. Guvernul nu mai poate strânge bani din Occident şi nu poate tranzacţiona cu noua sa datorie pe pieţele noastre sau pe pieţele europene", a precizat Biden.

Biden a mai precizat că dacă Rusia „îşi continuă agresiunea”, ar putea urma sancţiuni suplimentare.

Biden: Putin a atacat ”dreptul la existență” al Ucrainei

Preşedintele Biden l-a acuzat pe Vladimir Putin că a atacat „dreptul la existenţă” al Ucrainei.

Citește și
Joe Biden
Joe Biden: Este începutul unei invazii în Ucraina. Nu avem nicio intenție să luptăm cu Rusia

Biden a spus că discursul lui Putin a arătat că nu are niciun interes în „urmărirea unui dialog real” privind securitatea europeană.

„El a ameninţat indirect teritoriul deţinut anterior de Rusia, inclusiv naţiunile care astăzi sunt democraţii înfloritoare şi membri NATO. A continuat să ameninţe în mod explicit, fiindcă nu i-au fost îndeplinite cerinţele extreme”, consideră Joe Biden, care s-a intrebat, referindu-se la Vladimir Putin: ”Cine se crede, pentru numele lui Dumnezeu?”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult