Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat anchetat după ce s-a costumat de Halloween în teroristul care a ucis 22 de oameni la un concert din Manchester

Un bărbat în vârstă de 40 de ani este anchetat după ce s-a costumat de Halloween în teroristul care a ucis 22 de oameni la un concert al Arianei Grande din Manchester.

David Wootton s-a îmbrăcat în haine specifice portului arăbesc și într-un tricou cu „I love you Ariana Grande” scris de mână cu un stilou. El a postat o fotografie pe Facebook cu un rucsac negru cu cuvintele „Boom” și „TNT” mâzgălite peste el, scrie Mirror.

În pozele postate de el pe Facebook, bărbatul a adăugat descrierea „Pariez că sunt dat afară de la petrecere”. După ce utilizatorii de pe Facebook l-au îndemnat să renunțe la postare, bărbatul a adăugat: „Doar am câștigat titlul de cel mai bun costum”.

„Ma face să plâng ideea că cineva ar crede că acest lucru este foarte amuzant”, a scris un internaut.

Atacul la Manchester Arena, unde o bombă a explodat la ora 22:31, exact când oamenii plecau, s-a soldat cu moartea a 22 de oameni și rănirea a altor 1.000. Atacatorul sinucigaș, Salman Abedi, a detonat bomba pe stadionul Manchester Arena la sfârșitul concertului Ariana Grande, pe 22 mai 2017.

La câteva ore după această tragedie, Ariana Grande a postat un mesaj pe Twitter: „Distrusă. Din adâncul inimii. Îmi pare foarte rău. Nu am cuvinte”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult