Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Badantă dată cu capul de pereți de bătrânul, îndrăgostit de ea, de care avea grijă. Care a fost motivul

Un bătrân italian din Lazio este cercetat pentru vătămare corporală după ce a agresat-o pe tânăra badantă care avea grijă de el și care îi era și amantă. Aceasta voia să-l părăsească după ce fiica lui și-a dat seama că îi cheltuia averea.  

Bătrânul italian s-a îndrăgostit de mult mai tânăra sa îngrijitoare, iar aceasta a acceptat să-i devină amantă, interesată de averea lui, scrie Rotalianul.

În schimbul relațiilor intime, badanta folosea după bunul plac cardul bătrânului de care avea grijă, dar problemele au apărut după ce fiica bărbatului, și ea interesată de banii lui, a aflat că i s-a împuținat averea.

Fiica bătrânului a verificat tranzacțiile bancare ale tatălui său și a observat mari cheltuieli, pe care bărbatul nu a putut să le justifice.

A fost momentul în care badanta și-a dat seama că a devenit principala suspectă și a decis să încheie relația și să plece de la bătrân.

Citește și
batrana
Badantă româncă, aruncată în stradă de familia la care lucra, chiar în ajun de Anul Nou. Ce ar fi făcut, de fapt, femeia
Bătrânul este cercetat pentru vătămare corporală și maltratare

Italianul nu a vrut să o lase, iar când tânăra a încercat să părăsească locuința a strâns-o în brațe și a împins-o cu putere în perete. Femeia s-a lovit atât de tare cu capul de perete, încât a leșinat.

Când și-a revenit, a încercat să sune la 112, dar bătrânul i-a smuls telefonul din mâini și i l-a distrus. În cee din urmă, badanta a reușit să fugă, iar după ce s-a dus la spital a anunțat și poliția.

În urma investigațiilor, bătrânul a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală și maltratare. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult