Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rusul care a ținut în mână craniul unui ucrainean mort și a cerut ca civilii să fie uciși, împușcat mortal

Un mercenar al președintelui Vladimir Putin care „a fluturat cu craniul unui ucrainean mort” și a cerut ca civilii să fie uciși a fost împușcat mortal într-un atac „misterios”, scrie Daily Mail.

Igor Mangușev, în vârstă de 36 de ani, a murit miercuri, după ce a fost fost împușcat în cap. Incidentul a avut loc în urmă cu patru zile, iar acesta era internat într-un spital.

Propagandistul devenit luptător a șocat în luna august a anului trecut, după ce „a fluturat cu craniul unui ucrainean mort” și a cerut ca civilii să fie uciși: „Suntem în viață și tipul ăsta este deja mort”.

Moartea lui Igor Mangușev este privită ca pe un avertisment pentru „asociatul” său, Evgheni Prigojin, șeful armatei private Wagner și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Vladimir Putin.

„Acesta ar putea fi un avertisment sau scoaterea unui pion de pe tablă, sau un semn că rivalii mai bătăuși ai lui Prigojin simt că este suficient de slăbit ca ei să se poată mișca”, a afirmat Mark Galeotti, un expert din Rusia.

Deocamdată, nu există un scenariu conform căruia Igor Mangușev a fost împușcat mortal într-un act de răzbunare de către Ucraina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult