Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A moștenit 12 milioane de dolari, dar nu poate lua banii. Condițiile puse de tatăl ei înainte să moară

O australiancă în vârstă de 26 de ani a moștenit o avere uriașă de la tatăl său, însă primește asistență socială în continuare pentru că nu îndeplinește cele două condiții impuse de bărbat înainte să moară.

Clare Brown a moștenit 12 milioane de dolari australieni, echivalentul a 39 de milioane de lei, după ce tatăl său a murit în ianuarie 2022, potrivit news.com.au.

Însă, acesta a spus în testament că fiica poate intra în posesia banilor doar dacă va avea un serviciu stabil și va face ceva folositor pentru societate, precum voluntariatul.

Dar Clare a spus că este șomeră de ani de zile și că nu poate obține un loc de muncă pentru că suferă de ADHD și autism.

„Mă consider o milionară lefteră pentru că sunt lefteră constant și nu pot face nimic în privința asta,” a spus aceasta recent în timpul unei emisiuni TV, adresându-se familiei sale.

„Puteți să încetați cu presiunea ca eu să obțin un job? Asta nu se va întâmpla. Dați-mi ce mi se cuvine pe drept. Eu sufăr,” a mai spus ea.

Soacra ei a spus că un alt motiv pentru care Clare nu ar putea să muncească este pentru că „urăște mulțimile, nu se poate concentra, și oamenii o orăsc pentru că este gay”.

Clare a spus că obișnuia să primească 500 de dolari pe săptămână de la tatăl ei pentru a suplimenta ajutoarele sociale primite de la guvern, dar că îi oprea banii în mod repetat.

Soția ei, Lauren, a spus că din cauza problemelor de sănătate, Clare se chinuie să se concentreze la treburi zilnice și are nevoie de o listă de verificare, care îi amintește să facă lucruri cum ar fi să mănânce.

Singurul job pe care Clare l-a avut vreodată a fost unul part-time pentru Autism Australia și mai puțin de o oră ca barista. Aceasta a renunțat la muncă spunând că este bolnavă, însă medicii spun că este aptă de orice activitate.

Clare, care a locuit într-o casă de lux și a studiat la școli particulare, stă acum cu chirie într-o suburbie a orașului Sydney împreună cu soția ei Lauren și cu fiica lor de un an.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult