Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A câștigat 1 milion de dolari pe un bilet de loterie răzuibil cumpărat cu 20 de dolari găsiți pe jos. Ce va face cu banii

Un american a câștigat un milion de dolari cu un bilet de loterie cumpărat cu o bancnotă de 20 de dolari pe care a găsit-o pe jos când mergea la magazin.

Când un bărbat din Carolina de Nord s-a îndreptat marți către un magazin de proximitate, nu avea idee că norocul era de partea lui, scrie CNN.

Jerry Hicks, un maestru tâmplar, a găsit o bancnotă de 20 de dolari în parcarea magazinului. I-a cheltuit pe un bilet de loterie răzuibil Extreme Cash și a câștigat un milion de dolari.

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam, așa că l-am cumpărat pe acela”, a spus el. Hicks și-a revendicat premiul vineri la sediul loteriei din Carolina de Nord.

Va încasa 429.007 de dolari din milionul câștigat

El a ales să primească premiul ca o sumă forfetară de 600.000 de dolari în loc de o anuitate pe 20 de ani, potrivit comunicatului. După taxe, Hicks a luat acasă 429.007 de dolari.

Citește și
Loto
S-a câștigat la Loto. Suma câștigată de un român norocos la tragerile de duminică. De unde a luat biletul

Bărbatul plănuiește să folosească banii pentru a-și ajuta copiii și să se retragă ca tâmplar după 56 de ani. Dar înainte de asta, Hicks vrea să se bucure de câștig. „Vom merge direct la Golden Corral și vom mânca tot ce au”, a spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult