Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”20.000 de oameni au murit de Covid-19, din cauza lui Trump”. Cine îl acuză pe președinte

Starul hollywood-ian Barbra Streisand a adaptat un text al piesei sale „Don't Lie to Me”, din albumul din 2018, ”Walls”, susținând că președintele Donald Trump este direct responsabil pentru cele peste 20.000 de decese din SUA din cauza Covid-19.

Într-un mesaj postat pe Tweeter, ea a subliniat faptul că Trump este „nepotrivit” pentru a conduce țara.

Barbra Streisand, care a susținut-o pe Hillary Clinton în 2016, l-a numit acum pe președintele SUA incompetent și ”mincinos”.

”Am scris o melodie numită „Nu mă minți” după ce Trump a fost ales, pentru că era un mincinos în serie. Acum, cu peste 20.000 de oameni morți din cauza incompetenței și minciunii sale, el a dovedit că nu poate face față adevărului. Nu este capabil să conducă această națiune ... mai ales într-o perioadă de criză ", a scris actrița câștigătoare a premiului Oscar, potrivit Breitbart .

Câștigătoarea premiului Grammy și-a exprimat frecvent antipatia față de președintele Trump, pe rețelele de socializare.

Citește și
Trump este optimist în criza coronavirusului, experţii îl contrazic: ”greul abia începe”
Trump, avertizat de consilierii săi. ”I s-a sugerat să fie mai discret, dar crede că este grozav”

Vedeta de la Hollywood a postat pe Twitter o fotografie violentă, anul trecut, în care înfățișa un președinte sângeros Trump, lovit de un pantof aparținând președintelui Camerei, Nancy Pelosi. Ea a mai spus la începutul acelui an că președintele Trump ar trebui să fie primul președinte „anti climat” care ar trebui eliminat din funcție.

Streisand și -a exprimat recent susținerea pentru prezumtivul candidat democrat la președinția SUA Joe Biden, declarând că îl susține „din toată inima” pentru Casa Albă.

„Îl susțin din toată inima pe Joe Biden pentru președinție. Trump trebuie să fie învins în noiembrie, înainte de a face mai multe daune democrației noastre, mediului nostru, precum și pentru sănătatea și siguranța noastră”, a scris ea în martie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult