Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Warhammer 40.000 Space Marine 2 dă dependență de la prima mișcare a personajului. Platformele pe care se poate juca

Warhammer 40.000 - o serie cu milioane de fani. și o serie cu multă istorie. De asta, ultimul capitol Space Marine 2, vine la pachet cu așteptări uriașe... Și nu dezamăgește.

Warhammer 40.000 Space Marine 2. E ciudat când ai denumiri și-n engleză, plus cifre - cum le citești, în română? Nici nu mai contează, important e să-l joci.

Warhammer e o serie cu istorie și mulți fani. Așteptările sunt uriașe și de-asta, producătorii l-au scos pe piață abia când au simțit că va fi un succes. În această eră a jocurilor livrate pe jumătate gata, Space Marine 2 este ca o gură de aer proaspăt într-o saună încinsă.

Partea bună e că poți începe cu Space Marine 2 fără să treci prin celelalte jocuri Warhammer.

Noua versiune spune povestea unor campioni ai omenirii, trimiși să recupereze niște planete invadate de niște extratereștrii. Și cum este un hack and slash clasic, în care continuu trebuie să lupți, să știți că sunt foarte mulți invadatori.

Citește și
joc
Joacă MasterQuest și intră în culisele MasterChef. Regulile jocului și orașele în care este disponibil

Îmi aduce aminte de Serious Sam, într-un fel. Trebuie să spun că este și primul Warhammer pe care-l joc.

Și cumva, îți dă depedență de la prima mișcare a personajului - greutatea lui, forța se transmit prin ecran... Grafica este fabuloasă indiferent că alegem Quality ori Speed... Sistemul de arme este și el foarte, foarte bine pus la punct.

Există însă riscul să devină ușor plictisitor în timp, fiind doar un titlu pus pe luptă... Cert e că m-am distrat cu fiecare minut și-l pot recomanda cu drag.

Warhammer 40.000 Space Marine 2 este 350 de lei și merge bine pe Playstation 5, Xbox ori Windows. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult