Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de calculatoare au fost recondiționate de voluntarii unei asociații, pentru școlile din țară

Your browser doesn't support HTML5 video.

4.000 de calculatoare au fost recondiționate gratuit de voluntarii asociației "Ateliere Fără Frontiere" pentru unitățile de învățământ din țara noastră.  

Iar echipamentul urmează să fie distribuit în curând în școli și licee.

”Încă mai avem nevoie de calculatoare, urmează ca pe tot parcursul anului să colectăm, le sortăm, iar cele bune sunt recondiționate și folosite pentru livrări”, povestește Ovidiu Toma, de la Asociația ”Ateliere Fără Frontiere”.

”Educlick.ro este unul dintre cele patru ateliere prin care noi reangajăm oamenii și-i pregătim pentru piața muncii. Prin Educlick colectăm orice tip de deșeuri electric și electronice de la companii, dar și de la persoane fizice, este și atelierul prin care recondiționăm, pregătim pentru reutilizare echipamentele IT, pe care le donăm ulterior școlilor din România”, spune și Cristina Cauțiș.

”Încercăm să recuperăm cât mai mult din echipamente”

Citește și
scoala
Dascălii care au luat-o înaintea statului cu siguranța copiilor. Școli cu supraveghere video, poliție nonstop și adăpost

”Noi încercăm să recuperăm cât mai multe din echipamentele pe care le folosim, prin recondiționare. Și atunci, parte din calculatoare pe care le primim și nu sunt funcționale, donează componente pentru celelalte echipamente”, a declarat Ovidiu Toma. 

Informațiile complete despre acest proiect pot fi aflate din video-ul atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult