Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum funcționează ochelarii Apple Vision Pro și de ce costă 3.500 de dolari. Detalii la iLikeIT

Your browser doesn't support HTML5 video.

După iPhone, iPad și căștile AirPods, Apple încearcă să inoveze într-o altă categorie: cea a realității virtuale, cu o pereche de ochelari care costă 3.500 de dolari.  

De ce costă atât și cum funcționează, aflăm în ediția de miercuri a emisiunii iLikeIT.

Până acum, ochelarii Apple Vision Pro au apărut doar în filmulețele de prezentare, iar jurnaliștii care au testat deja produsul nu au fost lăsați se filmeze în timpul testului. Pentru a spori succesul în vânzări, produsul este limitat doar pentru piața din Statele Unite. Va apărea peste 7 sau 8 luni, adică la începutul anului viitor și va avea prețul de 3.500 de dolari.

Glume pe seama Apple Vision Pro

Este o pereche de ochelari de realitate mixtă, acesta este termenul corect. Deja au apărut o mulțime de glume pe internet, pe seama acestui produs, cum că seamănă cu ochelarii de scafandru sau cu cei de schi.

Bateria nu este integrată în ochelari, ci este o unitate separată care se ține în buzunar, având un cablu care măsoară puțin peste un metru.

Citește și
ilikeit
Demonstrație LIVE la iLikeIT. Cum putem folosi inteligența artificială în programele de editare a fotografiilor

Apple numește această tehnologie „spatial computing”, iar acești ochelari pot fi folosiți pentru mai multe tipuri de conținut. Avem zona de fotografii sau de video că tot timpul ochelarii vor sincronizați cu iPhone, iPad și alte dispozitive Apple.

Mai multe detalii despre Apple Vision Pro aflați din clipul video de mai sus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult