Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată ultimul telefon pliabil apărut pe piață și ce poate să facă cel mai puternic telefon Xiaomi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Noutăți din lumea tehnologiei, unde avem telefoane noi și colorate - cel mai nou smartphone pliabil și cel mai puternic telefon Xiaomi.

Oppo Find N2 Flip este cel mai nou telefon pliabil de pe piață și este fabricat de Oppo, unul dintre cei mai mari producători de telefoane din lume. Avantajul acestui telefon e că se face foarte mic atunci când este închis. Deschis arată ca un telefon obișnuit, cu un ecran de 6,8 inch și fără să se vadă cuta pe mijlocul ecranului OLED flexibil. Vine cu un procesor Mediatek Dimensity 9000+, cameră selfie de 32 de megapixeli. Pe spate avem tehnologie Hasselblad și doi senzori de 50 de megapixeli și de 8 megapixeli.

Mai are ceva interesant, un ecran de 3,26 inci pe exterior, ca să nu deschizi telefonul des. Cel mai puternic telefon Xiaomi - 13 Pro - aduce laolaltă cele mai bune tehnologii din lume pentru smartphone. Are un ecran principal de 6,73 de inch, cameră principală de 50 de megapixeli și o baterie de 4820 mAh care poate fi încărcată cu o putere de 120W (încărcare completă, în teorie, în 19 minute). Vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, rapid și eficient. Cameră - avem senzorul principal cu 50.3 megapixeli, Obiectiv telefoto (3,2x optic) de 50 de megapixeli și ultrawide, cu diafragmă 2,2, tot de 50 de megapixeli. Xiaomi 13 Pro poate să filmeze și la rezoluție 8K, cu 24 de cadre pe secundă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult